Röviden

MTI
2010. 12. 19. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kicsi a világ
Kis
A világ két átellenes végén ugyanaz a rendőr ért gyorshajtáson egy brit férfit. A szabálysértőt két éve csípte el először a rendőr, Londonban. Ezúttal az új-zélandi rendőrség kötelékében akadt össze korábbi „ügyfelével” az ex- bobby, miután mindketten átköltöztek a másik szigetországba. Van, akinek a fodrásza, másnak a rendőre állandó…

Megöltek egy férfit
Holtan találtak egy 77 éves férfit szerda este Budapesten a XII. kerület egyik családi házában. A rendőrség munkatársai
a helyszíni szemlén megállapították, hogy emberölés történt, az elkövető bántalmazta az áldozatot, aki ennek következtében hunyt el. A nyomozók megtették a szükséges intézkedéseket az elkövető felkutatása és elfogása érdekében. (MTI)

Autójában égett meg
Bennégett autójában egy 35 éves férfi, miután a gépjárműve kamionnal ütközött az 51-es főúton Dunavecse határában tegnap reggel. A személygépkocsi azonnal kigyulladt, amikor nagy sebességgel beleszaladt az út szélére húzódó és leállni készülő kamionba. (MTI)

Csecsemőt bántalmaztak
Életveszélyes állapotban, emberi harapásnyomokkal és verések nyomaival a testén került kórházba a fővárosban egy üllői csecsemő még november végén – tudta meg az RTL Híradó. A rendőröket az orvosok értesítették. Kiderült, hogy a másfél hónapos kislányt folyamatosan verték a szülei, akik nem bírták hallgatni, hogy a gyerek sír. A 18 éves anyát és a 21 éves apát előzetes letartóztatásba helyezték. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.