Milliárdokkal bővülhet Hunvaldék kárlistája

Vattamány Zsolt, Erzsébetváros fideszes polgármestere további tizenegy ügyben tesz feljelentést, ha a kerületi képviselő-testület ma elfogadja az elmúlt két ciklus ingatlaneladásainak felülvizsgálatáról szóló előterjesztését – tudtuk meg.

2011. 04. 24. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiderült: 24 lakóépület és két másik ingatlan áron aluli eladásával 337 lakás és 69 üzlethelyiség „veszett el” a VII. kerületben. Az adásvételi szerződésekben feltüntetett vételár, több mint 3,6 milliárd forint nem jelent meg bevételként az önkormányzatnál. Az ingatlanpanama-ügy tegnapi tárgyalásán Hunvald György tévesnek nevezte az ügyészség vádjait. A volt szocialista polgármester tagadta a bűncselekmények elkövetését, szerinte a tíz éve kitalált eladási módszereik hasznot hajtottak. A volt szabad demokrata Gál György kifejtette: a fiatalokat támogatta a rokonoknak, szeretőknek jutatott lakásokkal.
Részletek a 3. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.