MSZP: sok a beszóló

2011. 05. 19. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyoma sincs a köszönetnek Gyurcsány Ferenc viselkedésében pártja iránt, holott az MSZP-vezérkar néhány napja még egy emberként állt ki mellette, amikor a sukorói gyanúsítási ügy kipattant. A leghangosabb talán éppen Mesterházy Attila volt, akin tervei szerint elsőként kíván átgyalogolni a bukott pártelnök-miniszterelnök, hogy visszalihegje magát a hatalomba.
Erre most Gyurcsány „hálából” rámennydörög pártjára, amennyiben nem az ő elképzelései szerint alakul át, akkor veszi a kalapját, s új szervezetet alapít. Ez már Mesterházy Nyuszinak is sok volt, egy vidéki turnéján ki is fakadt: pártjának fontosabb dolgai vannak, mint Gyurcsány kilépésével foglalkozni, amúgy sem a sajtón keresztül fog üzengetni, mondta (speciel éppen egy sajtótájékoztatón). A visszatapsolásában reménykedő Gyurcsányról Szanyi Tibor megmondóember is nyilatkozott, de abban sem volt sok hízelgő az őszödi primadonnára nézve. Ultimátumnak nevezte a túlmozgásos blogger bejelentését, s közölte, pártja korábban kiheverte Szűrös Mátyás, Csintalan Sándor és Szili Katalin kilépését is.
Zajlik az élet a Jókai utcában, holott talán bölcsebb lenne, ha az egész csapat, elnököstül, választmányostul, pártütőstül bevonulna valamelyik sarokba, ahonnét csupán az jönne elő, aki idézést kap…

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.