Megbukott, mint Bangóné

2011. 06. 30. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nézőpont megítélése, hogy szexi párttá lett-e mára az MSZP, mindenesetre a szocialista javító-szerelő brigádnak indult Demokratikus Koalíció tavalyi zászlóbontásán az egyik felszólaló, Bangóné Borbély Ildikó ezt ígérte a Szent István parkban felállított sátor közönségének. „Ha most végignézek rajtatok, ez a párt néhány hét múlva ilyen lesz” – közölte sejtelmesen a politikus asszony, megbizseregtetve a ponyva alatt gubbasztó Gyurcsány-hívek szívét, beleértve talán még az éppen szunyókálni készülődő Vitányi Iván bácsiét is. Ám a bejelentés óta eltelt nyolc hónap során érdemi bujaságokról nem jött hír a Jókai utcából, hacsak nem tekintjük annak a házból kiszivárgott politikai szado-mazo híreket. Néhány celebszereplés után maga Bangóné is eltűnt a nyilvánosság elől, és csak most, a püspökladányi időközi országgyűlési választásokon bukkant fel ismét; hősnőnket mindkét (amúgy érvénytelen) fordulóban alaposan elverték, még a második helyen végzett jobbikos jelölt is több mint kétszer annyi szavazatot kapott, mint ő. A Fidesz–KDNP-s meg hatszor… A porladó párt alapjaiban ropog. Szexi párt?
Ildikó asszony erotikus megközelítésben gondolta talpra állítani a gerontológiai problémákkal küzdő szervezetet. Ez azonban nem megy, ahogyan Mesterházynak sem jött be a bikicsunáj. Amúgy a szemlőhegyi is próbálkozott a pártpolitika szerelmi megközelítésével, amikor homoszexuális-fesztiválokon korzózott, de mire ment vele? Lebukott a kismetrón mint bliccelő. Ennyi. Beköszöntött a pártimpotencia. Szex? Nyet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.