Stohl-show

2011. 08. 20. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már a harmadik orvos szakértői vizsgálaton esett át szegény K. Pál. A 78 éves férfi tavaly májusban szenvedett súlyos sérülést az autójával Fót környékén százzal száguldozó Stohl András jóvoltából. A bírósági felkérésre ismét elvégzett vizsgálatnak ugyanarra a kérdésre kell válaszolnia, mint korábban: okozott-e maradandó fogyatékosságot a pórul járt embernek az ütközés? Az eredmény jelentősen befolyásolhatja a színészsztár büntetését. A karambol idején bedrogozott és hullarészeg – visszaeső – Stohl első fokon két év négy hónap börtönbüntetést kapott; a bíró az ítélet indoklásában kiemelte az orvos szakértő megállapítását, miszerint K. Pál a baleset nyomán maradandó fogyatékosságot szenvedett. A szakértői véleményezésre nyilván csak formai okokból lehetett szükség, hiszen a bácsi járásán bárki észrevehette a maradandó fogyatékosságot – ugyanis rövidebb lett az egyik lába. A precíz védelem azonban nem nyugodott bele a szakvéleménybe, újabb dokumentumot készíttetett, amely viszont nem támasztotta alá a maradandó fogyatékosságot, ezért megfellebbezték az ítéletet. Nyilván újramérték Pali bácsi lábait, és nekik stimmelt.
A Stohl-show eddig is bővelkedett látványelemekben, és még nem látni a végét. Egy biztos: valami fogyatékosság tényleg fennáll.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.