Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 21., péntek, Eleonóra napja
Archívum, Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/kunhalmi-agnes-okiratot-hamisitott-4008861/

Kunhalmi Ágnes okiratot hamisított

Közokirat-hamisításért pénzbüntetésre ítélték Kunhalmi Ágnest, az MSZP budapesti elnöki székére pályázó oktatáspolitikusát.

Nem a diplomán múlik, hogy valaki jó oktatáspolitikus-e – fogalmazott a kérdés miatt korábban bajba került Kunhalmi Ágnes a HVG.hu-nak adott interjújában. Az MSZP-s képviselő, aki a budapesti pártelnöki pozícióra ácsingózik, úgy látja, az ő érdeme is a Fidesz szavazóbázisának zsugorodása, de felelősnek érzi magát azért is, hogy rosszul szerepeltek a választásokon a szocialisták, akik támogatóit viszont „egy okos párt” tagjainak tartja, mintegy 20 ezer embert.

Kunhalmi nevetségesnek tartja, hogy karaktergyilkosságoktól tartva egyensúlyoznak a szavaikkal, miközben az a legnagyobb fegyvertény, hogy kit lehet valamilyen kiforgatott ténnyel, féligazsággal megütni, lerántani. „Mondok egy konkrét példát. Nem egy ember megkérdezte tőlem az elmúlt hónapokban, hogy igaz-e, hogy elítéltek korábban, van valami közlekedéses ügyem. Valakik valahol előkerestek egy régi sztorit, és most kering, hogy jobb, ha Kunhalmi is tudja, hogy van ellene valami. ( ) Ezért tartom fontosnak most és itt elmondani, hogy 2005 novemberében engem például jogerősen pénzbüntetésre ítéltek közokirat-hamisításért, egy diákigazolványos visszaélésért.” Mint Kunhalmi Ágnes mondja, lejárt gimnáziumi diákigazolványára szerzett matricát, hogy olcsóbban vehessen közlekedési bérletet.

Az idő tájt Kunhalmi már a Miniszterelnökségen dolgozott, bevallása szerint 83 ezer forint volt a jövedelme, és nehezen élt meg belőle. Összefoglalóan így beszél a történtekről: „Én olyan politikai kultúrát és országot szeretnék, ahol a hibákról, tévedésekről lehet nyíltan beszélni. Nagyon nehéz ezt elsajátítani, a mi kultúránk, életünk ezzel sokszor szembemegy. Mégis, én hiszek abban, hogy a jövőnk múlik rajta.”

A Fidesz szerint Kunhalmi Ágnes hiába próbálja most kétségbeesetten magyarázni, a lényeg, hogy évekig becsapta a választókat. Kunhalmi Ágnes nem először csapja be a választókat – írták, hozzátéve: korábban két diplomát is hazudott magának, majd kiderült, hogy egy sincs neki. Közben úgy állította be magát, mint az oktatáspolitika szakértőjét és a pedagógusok jó ismerőjét, nem egyszer kollégáinak szólította a pedagógusokat, miközben végig becsapta őket. Úgy tűnik, hogy a szocialista vezetők még mindig nem tanulták meg, hogy az emberek nem kérnek a hazugságokból, a hamis videókból,a hamis  önéletrajzokból, a hamis diplomákból, a hamis útlevelekből, a hazug és bukott baloldalból – zárul a nagyobbik kormánypárt kommünikéje.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Kiemelt

Kovács Zoltán: Ügyvédek közreműködésével próbálnak milliókhoz jutni illegális bevándorlók
Beláthatatlan következményei lennének az illegális bevándorlók kártérítésének – mondta a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

Poszt-trauma

Az orwelli idők megérkeztek, készüljünk a bozótharcra!
Hogy ki a soron következő, és mikor vágják el a torkát, az szinte mindegy is.

Poszt-trauma

Greta, hol vagy?
A migránsok iszonyatos környezetszennyezése jól láthatóan csak a helyieket zavarja.

Poszt-trauma

Könnyű pénz, csak gyűlölni kell
Na meg Orbánozni.

Poszt-trauma

Kovács László nekiugrott a nagyváradi magyaroknak – Hallgassa meg!
Nem volna itt az ideje visszavonulni?

ZAVAROS PÉNZÜGYEK

Parlamenti vizsgálat indulhat Gyurcsány ellen
Még a héten kezdeményezi Gyurcsány Ferenccel szemben a vagyon­nyilatkozat-tételi eljárást a mentelmi bizottságnál Hollik István – értesült a Magyar Nemzet.

EMELKEDŐ KAMATSZINT

Az MNB már lépett
Az eurózóna jegybankjának vizsgálatával egy időben a Magyar Nemzeti Bank is megkezdte a nem konvencionális eszközök leépítésével a bankközi kamatszint emelését.

Aktuális

India Trump útján halad
A tervek szerint Donald Trump a frissen felépített krikettstadionban fog beszélni az egybegyűlteknek, amely büszkeség Indiának és feltehetően megerősíti a két ország közötti hagyományosan erős kötelékeket.

Fricz Tamás blogja

Tizedik éve tart a Magyarország elleni támadássorozat
Ez a fegyverek nélkül vívott háború már nemcsak rólunk szól, hanem mindazon népekről és nemzetekről, akik szintén saját szuverenitásukért küzdenek a globális hatalmakkal szemben.

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!