Botrányos tagtoborzás: egy óra alatt 187 új MSZP-tag

Újabb szocialista tagtoborzási botrány: két hét alatt két és félszeresére, 150-ről 370 főre növekedett tavaly nyáron az MSZP XVI. kerületi szervezete. 187 új MSZP-tag ráadásul egy óra leforgása alatt lépett be a pártba, többségük nem kerületi lakos.

MNO
2007. 12. 08. 9:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Horváth Mihály, a kerület korábbi szocialista frakcióvezetője elmondása szerint először körülbelül húszan léptek be a Fiatal Baloldaltól, majd még 35–40-en csatlakoztak a szervezethez. Ezek után a Vidorné Szabó Györgyi országgyűlési képviselő, Kolozs András – Gyurcsány Ferenc akkori személyi titkára – és Molnár Gyula kerületi elnök vezette csoport egy óra alatt 187 új tagot léptetett be a helyi szervezetbe, amivel jelentős többséget szereztek a küldöttgyűlésen.

Az új tagok nagy része nem kerületi lakos. A rendőrség magánokirat-hamisítás miatt kezdett nyomozást, az MSZP országos vezetése szerint viszont nincs szükség tagrevízióra az alapszervezetnél.

(HírTv)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.