Lemond és kilép az SZDSZ-ből Zagyvai

Az SZDSZ fővárosi választmányának elnöke tudomásul vette annak a XXI. kerületi párttagnak a döntését, aki a liberális párt tavalyi küldöttgyűlésén jogosulatlan szavazás miatt lemondott minden, a pártban viselt tisztségéről és jelezte kilépési szándékát a kisebbik kormánypártból.

MNO
2008. 03. 25. 14:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabadai Viktor választmányi elnök – az MTI-hez kedden eljuttatott közleménye szerint – felkérte a csepeli szervezetet új fővárosi választmányi delegált megválasztására. "A lemondást, illetve a kilépési szándékot tudomásul vettem, és egyben felkértem a csepeli szervezetet Zagyvai Márton tagnyilvántartásból történő törlésére, valamint ezzel egy időben a fővárosi választmány megüresedett helyére új XXI. kerületi delegált megválasztására" – írja kommünikéjében Szabadai Viktor. Az SZDSZ fővárosi választmánya elnökének közleményében az is olvasható: az ügyet a fővárosi választmány illetékességi szempontjából lezártnak tekinti.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.