Hócipő-közeli tanácsokat kap Lamperth Mónika és tárcája

Több mint 6 millió forintért ad kommunikációs tanácsokat Lamperth Mónika tárcájának a Hócipő két alapítójának cége. Gáti László, aki korábban a Népszava munkatársa is volt és Kárpáti Miklós, aki jelenleg is a kormányközeli humorlap szerkesztője, közösen vezetik a Pont Ez Kft.-t, amely március elseje óta dolgozik a Szociális és Munkaügyi Minisztériumnak.

MNO
2008. 04. 24. 6:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hír Televízió márciusban derítette ki, hogy a médiában, többek között a közszolgálati televízióban független politológusként szereplő Lakner Zoltán családi cége szintén a szociális tárcának ad tanácsokat nettó 8 millió 880 ezer forintért. Lakner családi cége írt beszédeket Kiss Péternek is, aki – mint azt Lakner elmondta – ezeket az MSZP Vas megyei elnökeként használta fel.

(hírTV, MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.