Visszadátumozó MSZP-s: tovább nyomoznak Tóth ellen

Április 22-éig meghosszabbította az ügyészség a nyomozást Tóth József MSZP-s országgyűlési képviselő, Polgár város polgármestere ügyében. A szocialista politikus a Hír Televízió birtokába került hangfelvétel szerint visszadátumozott, hamis dokumentumokkal akarta lefedni egy önkormányzati cég 30 milliós hiányát.

MNO
2008. 04. 02. 15:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A három éve készült szalagon Tóth József a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés akkori alelnökeként azt mondta: neki nem jelent problémát a könyvelés kozmetikázása. Az M3-as Kht. egy konzorcium tagjaként nyert el kétszer 300 millió forintot az épülő M3-as autópálya csapadék-elvezetésére.

Tóth József ellen névtelen feljelentés alapján indult eljárás még decemberben. Ebben nem csak a visszadátumázási ügyre hívták fel a figyelmet. A megyei főügyészség arról egyelőre nem nyilatkozik, hogy még mivel vádolták meg Tóthot, de nyomoznak abban az ügyben is.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.