A rabosított szocialista polgármester továbbra is tagad + Videó

Továbbra is elfogultsággal vádolja az ügyészséget Verók István, akit a terézvárosi ingatlanpanama ügyében már januárban rabosítottak.

MNO
2009. 05. 30. 12:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hűtlen kezeléssel gyanúsított szocialista polgármester most is tagad, szerinte a VI. kerületi ingatlanok eladásánál nem történtek visszaélések. A politikus nem tart attól, hogy az erzsébetvárosi szocialista polgármesterhez, Hunvald Györgyhöz hasonlóan előzetes letartóztatásba kerül.

„Képviselőt szavazatáért nem lehet felelősségre vonni, tehát alkotmányellenes. Mi ezt a demokrácia alapja megbontásának tekintjük, és ez természetesen nem jelent semmiféle korlátozást a részünkről vagy a részünkre” – fogalmazott a Hír TV-nek a szocialista polgármester. Arra a kérdésre, hogy tervezhet-e külföldi nyaralást, Verók úgy fogalmazott: „Nem tervezek és nem is terveztem az évek folyamán, ilyenkor ugye mindig az elmaradt, év közbeni karbantartásokat csinálom meg otthon, úgy, mint tavaly is, meg idén is ezt tervezem”.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.