Oszkónak azonnal fel kell mondania a sukorói szerződést! + Videó

Budai Gyula szerint Oszkó Péter pénzügyminiszternek azonnali hatállyal fel kellene mondania a sukorói kaszinóberuházás szerződését és „nem kellene maszatolni”. A pénzügyminiszter azt mondta, ha a befektetőnek nem sikerül tisztáznia a sukorói kaszinóberuházással kapcsolatos aggályokat, a vagyonkezelőnek jogi lépéseket kell kilátásba helyeznie az ügyben. <br /><br /><strong><a href="/portal/667612" target="_blank">• „Komoly kár érte az államot a sukorói beruházásnál”</a></strong><br /><strong><a href="/portal/667799" target="_blank">• Feljelentették Gyurcsányt a sukorói kaszinóbiznisz miatt</a></strong><br /><strong><a href="/portal/667574" target="_blank">• Bajnai támogatja a vizsgálóbizottságot Sukoró ügyében</a></strong><br /><strong><a href="/portal/667061" target="_blank">• Már Oszkónak is aggályai vannak Sukoróval kapcsolatban</a></strong><br /><strong><a href="/portal/667014" target="_blank">• „Oszkó személyesen is a tolvajok mellé állt” + Videó</a></strong> <br /><strong><a href="/portal/666738" target="_blank">• Sukorói ingatlancsere: közel 600 milliós vagyoni hátrány</a></strong>

MNO
2009. 10. 08. 7:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a Hír Televízió felvételét!


Ezt a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója közölte csütörtökön újságírókkal a Pénzügyminisztérium épülete előtt, közvetlenül a tárcavezetővel folytatandó egyeztetését megelőzően. A találkozót Oszkó Péter kezdeményezte azért, hogy Budai Gyula tárja elé a birtokában lévő bizonyítékokat, például Sukoróval kapcsolatban.

A befektető tisztázza az aggályokat a sukorói ügyben

Oszkó Péter elmondta: ha nincs a sukorói befektetővel közös álláspontja a tárcának, utasítani fogja a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-t (MNV), hogy formálisan szólítsa fel a befektetőt a felvetődött aggályok tisztázására, ennek hiányában pedig terelje jogi útra az ügyet. A pénzügyminiszter kifejtette: a sukorói kaszinóberuházással kapcsolatos aggályok a telekcsere-szerződéssel és az értékarányossággal függnek össze. Mint mondta, határidőt kell szabni a befektetővel való közös megegyezésre, és ha ez nem sikerül, akkor a vagyonkezelőnek „jogi lépések kilátásba helyezését kell megtennie”.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.