Százmilliók a holdudvarnak

Döbbenetes mértékben áramlik a közpénz a balliberális oldalhoz köthető cégekhez, szervezetekhez, a négyéves ciklus végének közeledtével egymást érik a sokmilliós kifizetések. Megtudtuk, hogy akkor kapott többmilliós megbízást Bökönyi József bőrárukban utazó cége a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságától, amikor a szervezetet még testvére, Bökönyi István vezette.

Magyar Nemzet
2009. 10. 28. 5:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mivel a szerződés nem érte el az ötmilliós értékhatárt, ezért a BVOP honlapjára nem került fel, és lapunk is csak a véletlennek köszönhetően bukkant a nyomára. Bökönyi József most is nagy tételben szállít a fegyveres testületeknek, testvére ma már az MSZP közeli In-Kal Security stratégiai igazgatója. Megkeresésünkre Bökönyi József úgy nyilatkozott: nem érti, miért lenne összeférhetetlen az említett megrendelés. Szalai Tímea, a BVOP sajtóosztályának vezetője közölte: azért a (Bökönyi József vezette) Baléder Kft. nyerte az említett pályázatot, mert övék volt a legalacsonyabb összegű ajánlat.

A Magyar Nemzet megtudta, hogy százmilliók vándoroltak tavaly a holdudvarhoz a Miniszterelnöki Hivatal alá rendelt Ecostat gazdasági és társadalmi kutató intézettől. A kedvezményezettek között, élen a Népszavával, feltűnik a balliberális sajtó színe-java; arra vonatkozó információt viszont nem közöl a kormányzati intézet, hogy milyen munka elvégzéséért fizetett a médiumoknak – további részletek a Magyar Nemzet szerdai számában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.