időjárás 20°C Emese, Sarolta 2022. július 5.
logo

Formalizálná az MDF Debreczenivel való kapcsolatát

MNO
2009.11.25. 15:23

Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője azt mondta: egyetért azzal, hogy legyen formalizált kapcsolat az MDF és Debreczeni József között. A közíró az egyik kormányközeli lapnak kijelentette, hogy nem zárja ki, hogy politikusi szerepet vállal. <br /><br /><a href="/portal/678438" target="_blank"><strong>• Debreczeni elismerte, hogy Orbán a korszak nagy politikusa </strong></a>

Az MTI annak kapcsán kereste meg az MDF-es politikust, hogy szerdán a Népszabadság című napilapban Debreczeni József közíró nem zárta ki, hogy politikusi szerepet vállal. Mint mondta, a rendszerváltás óriási történelmi fordulatot jelentett, abban igyekezett részt venni. „Most is történelmi idők jönnek, ha nem is olyan reménytelik, épp ezért a politikai szerep is jöhet akár” – nyilatkozta a lapnak, majd hozzátette: számára csak az MDF jöhet szóba.

Kerék-Bárczy Szabolcs úgy fogalmazott: egyetért Debreczeni József írásaival és gondolatmenetével. Közölte: örülne annak, ha formalizált kapcsolat alakulna ki az MDF és Debreczeni József között, azonban – mint kiemelte – erről még nem tárgyaltak.

(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.