Gyurcsánynak vallania kell + Videó

Kiemelt biztonsági intézkedésekkel várja a Bács-Kiskun Megyei Bíróság Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököt, akinek a Zuschlag-perben tanúként kell ma vallomást tennie. A tanú köteles igazat mondani. Információink szerint az épületben már napok óta folynak az előkészületek bombakereső kutyákkal és a lehetséges menekülési útvonalak feltérképezésével – számol be a csütörtöki Magyar Nemzet.

Magyar Nemzet
2009. 11. 12. 4:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a Hír Televízió felvételét!


Várhatóan teljesen megtöltik majd a Bács-Kiskun Megyei Bíróság dísztermét a Zuschlag-perre érkező újságírók és az érdeklődök, ma hallgatják ugyanis ki Gyurcsány Ferencet. A politikus védelmét a Köztársasági Őrezred látja el, a szervezet parancsnoka, Dobozi József vezérőrnagy érdeklődésünkre elmondta, a volt miniszterelnök biztonságáról teljeskörűen gondoskodnak, a helyszín biztosítása azonban a helyi rendőri erők feladata.

Nyikos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, minden jelentősebb tárgyalás előtt bombakereső kutyákkal vizsgáltatják át az épületet, ez ebben az esetben is megtörténik, különös tekintettel arra, hogy a Zuschlag-peren egy korábbi tárgyalásán már volt bombariadó. A szóvivő hozzátette, hogy Gyurcsány Ferenc kihallgatására nem jelentettek be demonstrációt, a rendőrség munkatársai ugyanakkor biztosítják a tárgyalás zavartalan megtartását. Információink szerint civil és egyenruhás rendőrök is jelen lehetnek majd a tárgyalóban – írja a csütörtöki Magyar Nemzet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.