időjárás 1°C Mária 2023. december 8.
logo

Varga Mihály megerősítette: közel egymilliárd euró érkezik Brüsszelből

Kiss Péter is megmondta: kedden megtudjuk a jelöltet

MNO
2009.11.21. 11:32

Kedden megnevezi miniszterelnök-jelöltjét az MSZP – erősítette meg Kiss Péter a Népszabadság szombati információját a Baloldali Tömörülés rendezvénye előtt. <br /><br /><a href="/portal/677905"><strong>• „Fiatal arc kell” – kedden véglegesíti az MSZP kormányfőjelöltjét</strong></a>

Kiss Péter szocialista alelnök kérdésre válaszolva újságíróknak elmondta: kedden összeülnek a megyei elnökök, az országos elnökség, illetve a párt választási bizottsága és javaslatot tesznek az MSZP kongresszusának a miniszterelnök-jelölt személyére.

Arra a kérdésre, hogy a jelölt Mesterházy Attila frakcióvezető lesz-e, úgy válaszolt: azon a véleményen van, hogy olyan embert kell találni, aki képviselni tudja az MSZP programját a válság utáni Magyarországról.

Az MTI pénteken írt arról, hogy a legesélyesebb kormányfő- és listavezető-jelölt Mesterházy, a jelenlegi parlamenti frakcióvezető, aki vállalja is a felkérést.

(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.