időjárás 24°C Annamária, Tihamér 2022. július 1.
logo

Új rádióra hangolva – csütörtökön indul a Class és a Neo

MNO
2009.11.17. 14:29

Kiadta a két új országos kereskedelmi adó rádióengedélyét kedden a Nemzeti Hírközlési Hatóság. A Neo FM és a Class FM leendő vételkörzete megegyezik a jelenleg a Sláger és a Danubius által besugárzottal – áll az NHH közleményében. <br /><br /><strong><a href="/portal/676660" target="_blank">• Új rádiók: megszülettek a műsorterjesztési megállapodások</a></strong>

A műsorszóró Antenna Hungária Zrt. kérelmére indult eljárásban az NHH a műszaki paraméterek vizsgálata után adta ki a szükséges hatósági engedélyt, mely e hét csütörtökétől a műsorszolgáltatási szerződésben szereplő időpontig érvényes – közölték.

Tájékoztatásuk szerint a rádióengedélyek a Nemzeti Hírközlési Hatóság ügyfélszolgálatánál, ügyfélszolgálati időben megtekinthetők.

Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) október 28-án hirdette ki a két országos kereskedelmi rádiós jogosultságra kiírt pályázat győzteseit; a szerda éjfélig a Sláger Rádió által használt jogosultságot az FM1 Konzorcium, a Danubius hullámhosszát pedig az Advenio Zrt. nyerte el.

(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.