Most már Zuschlag a jófiú, aki eddig se tagadta a csalást? + Videó

A csalást elismeri, de a bűnszervezet működtetését tagadja Zuschlag János. A nevéhez köthető fiktív szervezetek pályázati pénzeiből olykor ifjúszocialista előszilvesztert, olykor külföldi táborozást fizettek – derült ki az egyesületek pályázatainak ismertetésekor. Az egykori szocialista képviselő az ünnepekre sem hagyja el a kecskeméti börtönt. <br /><br /><strong><a href="/portal/681401" target="_blank">• Kutyakérdésről süketeltek Pesten, milliókat tapsoltak el Lellén + Videó</a></strong>

MNO
2009. 12. 10. 17:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a Hír Televízió felvételét!


Ehhez hasonló programokkal akarták felkészíteni a középiskolásokat iskolaújság és iskolarádió szerkesztésére Zuschlag Jánosék. A XXI. Századi Kulturális Egyesület papíron a környezettudatos életmódra is nevelte a fiatalokat. A Zuschlag-féle szervezet 1,3 millió forintot nyert zöldtáborra a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztériumtól 2003-ban.

800 ezer egy horvátországi kiruccanásért

„Szervezetünk mindig hangsúlyt fektet a magyar fiatalok kulturális ismereteinek fejlesztésére. Célja, hogy a 18-22 éves fiatalok Horvátország kultúrájával megismerkedhessenek” – idézett a papírokból Fodor Endre, a Bács-Kiskun Megyei Bíróság tanácsvezető bírója. A horvátországi kiruccanásra 800 ezret kaptak Gyurcsány tárcájától.

Zuschlag ezúttal is elismerte, hogy a pénzeket nem pályázati célra költötték. Az iskolarádiós programból végül ifjúszocialista előszilvesztert szponzoráltak. „Eddig sem vitatta, hogy vannak olyan pályázati pénzek, amelyek nem arra a konkrét pályázatra lettek fordítva, hanem egyéb ifjúsági célra, illetőleg rendezvényre” – közölte Kovács M. Gábor, Zuschlag János védője.

Kovács M. Gábor a Hír Televízió kérdésére elárulta: az idén Zuschlag már meg sem próbálja kérelmezni, hogy a karácsonyra való tekintettel szabadlábra helyezzék.

(hírTV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.