Szekeres távozik a Honvédelmi Minisztérium éléről?

Benyújthatja lemondását Szekeres Imre honvédelmi miniszter a tárcánál történt visszaélések miatt, vállalva a politikai felelősséget a történtekért – értesült a Magyar Nemzet. Lapzártánkig a kormányszóvivőt és a szaktárca szóvivőjét sem tudtuk elérni.

Magyar Nemzet
2010. 02. 25. 23:02
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Katonai Ügyészség szerdán közölte, hogy korrupciós bűncselekmények gyanúja miatt több magas rangú főtiszt ellen is büntetőeljárást kezdeményeztek. Az érintettek között van Oláh János tábornok, a Honvédelmi Minisztérium (HM) védelemgazdasági főosztályának vezetője, egyik beosztottja, valamint az állami tulajdonban lévő HM Currus Zrt. vezérigazgatója is. Eddig két tábornokot, két ezredest és egy századost hallgattak ki gyanúsítottként, több személyt milliós csúszópénzek átvétele után vettek őrizetbe több héttel ezelőtt.

A cikket a pénteki Magyar Nemzetben olvashatja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.