Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Titokszoba: hatalmas botrány készül Csepelen?

A Fidesz szerint Csepelen is ugyanolyan „titokszoba” működik, mint a BKV-val kapcsolatos ügyekben. Németh Szilárd fideszes önkormányzati és országgyűlési képviselő állítását szerdán azzal indokolta, hogy a csepeli önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanokkal összefüggő szerződésekbe csak egy olyan helyiségben tekinthettek bele, ahol semmilyen feljegyzést nem lehetett készíteni. <br /><br /><strong><a href="/portal/703067" target="_blank">• Hogyan jutott lakáshoz a gyanúba keveredett rendőrkapitány?</a></strong> <br /><strong><a href="/portal/702834" target="_blank">• A volt csepeli rendőrkapitány egyengette Kun útját?</a></strong>

MNO
2010. 03. 31. 9:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

(MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.