Demszky ismét tagad és megint a számlákat emlegeti

Demszky Gábor tagadja, hogy közpénzből újította volna fel horvátországi nyaralóját. A főpolgármester azt mondja: számlákkal tudja igazolni a munkálatokat. <br /><br /><strong><a href="/portal/708460" target="_blank">• Közpénzből felújított Demszky-nyaraló? – További információk kellenek</a></strong>

MNO
2010. 04. 21. 8:56
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Demszky azokra a sajtóhírekre reagált, amelyek szerint egy neve elhallgatását kérő magánszemély a feljelentésében azt állította: a főpolgármester adriai villáját állami pénzekből újították fel úgy, hogy a költségeket oktatási intézmények számlái közé rejtették.

A Fővárosi Főügyészség feljelentéskiegészítést rendelt el Demszky nyaralójának ügyében, az ügyészség 15 nap múlva dönt, hogy elrendeli-e a nyomozást.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.