Regőczi: Az alkalmatlan ember Lendvai Ildikóra hivatkozott

<p>Regőczi Miklós a Hír TV Rájátszás című műsorában is megismételte, hogy Lendvai Ildikó szocialista pártelnök egyik ismerősének felsőbb utasításra keresett munkát.</p><p><strong><a href="/portal/703352">• BKV-ügy: Lendvai feljelenti Répássyt és a Magyar Nemzetet</a></strong></p>

MNO
2010. 04. 09. 6:33
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A vezérigazgató szólt, hogy van egy ember, akit Lendvai Ildikó protezsál, és fel kell venni. Ezzel az emberrel a Bajor Sarok vendéglőben kétszer is leültem, mivel a képességei alapján nem lehetett felvenni, ezért egy BKV-val szerződött külső cég vállalta, hogy alkalmazni fogja” – mondta el Regőczi Miklós a Hír TV-nek. Hozzátette: „Az illető a beszélgetéseken szintén Lendvai Ildikóra hivatkozott. Megoldottuk a problémáját, mert felsőbb utasítás, illetve kérés érkezett”.

A BKV volt kommunikációs vezérigazgató-helyettese arról is beszélt, hogy Nyakó Istvánnak, az MSZP szóvivőjének is lényegében kötelező volt buszokat adni, sok esetben az üzemanyagköltséget sem fizették ki. Ezek az utasítások a városházáról érkeztek. Regőczi megismételte: az MSZP–SZDSZ-koalíció kifizetőhelye volt az állami vállalat.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.