Szekeresnek le kellett volna mondania a botrányok miatt

Szekeres Imrének le kellett volna mondania a miniszterségről a hadseregnél kirobbant botrányok után – nyilatkozta Hende Csaba felkért honvédelmi miniszter.

MNO
2010. 05. 06. 9:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hende Csaba felkért honvédelmi miniszter nyilatkozott a TV2 Mokka című műsorában. Arra a kérdésre, hogy kik lesznek a minisztérium államtitkárai, Hende azt válaszolta, megnevezésükre csak az eskütétel után kerül sor, majd konkrét személyek említésekor az információt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

Hende szerint Szekeres Imrének politikai felelőssége mindenképpen van a honvédségnél kirobbant botrányokban, és úgy gondolja, le kellett volna mondania tisztségéről. Erre egyébként a Fidesz fel is szólította.

(TV2)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.