Két új jelöltet is indít a Fidesz Nagykanizsán

A jelenlegi önkormányzati frakció tagjai mellett két további jelöltet indít a Fidesz Nagykanizsán – közölte a párt országgyűlési képviselője és egyben polgármesterjelöltje hétfőn sajtótájékoztatón.

MNO
2010. 08. 16. 19:03
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cseresnyés Péter azt mondta: az elmúlt időszakban komoly eredményeket felmutató tízfős Fidesz-frakció tagjai mellé két új jelöltet állítottak, egyikük Kovács János, a KDNP városi szervezetének elnöke. A kampánnyal kapcsolatban úgy fogalmazott: elítélik „a mások és a másik pocskondiázását előtérbe helyező politizálást”, s a város érdekét tartják szem előtt, félretéve minden más szempontot.

A polgármesterjelölt hangsúlyozta: egyelőre nem a programot, csupán a 12 választói körzet jelöltjeit kívánták bemutatni, de hozzátette, hogy szándékaik szerint folytatni fogják a városban az elmúlt négy évben elkezdett fejlesztéseket. Külön kiemelte a két legnagyobb értékű beruházást, a környező településekkel közös szennyvízcsatorna programot és a belváros rekonstrukcióját, mint a legjelentősebbeket a város életében.

Az MTI kérdésére, hogy mennyiben tartják problémának, hogy további három, jobboldalhoz kötődő szervezet is állított képviselőjelöltet minden nagykanizsai körzetben, Cseresnyés Péter azt mondta: a programok alapján a választók döntenek. Választhatják azt, hogy egy megfelelő támogatással rendelkező csapat irányítja a várost, vagy olyan civilek, akik „eddig a pálya szélén voltak drukkerként, és igazán azt, hogy mi a futball, labdával együtt még nem látták”.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.