Vizoviczkiék rács mögött maradnak + Videó

Egy hónapig biztosan előzetes letartóztatásban marad a vesztegetési ügyben meggyanúsított Vizoviczki László és társa.

TK
2012. 06. 19. 2:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fővárosi Törvényszék elutasította a gyanúsítottak fellebbezéseit, és megállapította: a vesztegetési botrányban előzetes letartóztatásba helyezett Vizoviczki Lászlóval és beosztottjával, valamint az elmúlt két hét során a bűncselekmény gyanújával ugyancsak meggyanúsított és őrizetbe vett négy egykori rendőrtiszttel szemben indokolt volt a legszigorúbb kényszerintézkedés elrendelése.

Erről a Magyar Nemzetet Nagy Gábor, a főrendőrök korrumpálásával meggyanúsított vállalkozó ügyvédje tájékoztatta, aki úgy látja: védence esetében egy olyan súlyú bűncselekmény gyanújával hagyták helyben az előzetes letartóztatás elrendelését, amelynek büntetési tétele 1–5 évig terjedő szabadságvesztés, melyet nagyjából 2,5 millió forint értékű vagyon elleni bűncselekmények elkövetése esetén szabnak ki a bíróságok.

„Két éve megígértük, hogy gyökerestül tépjük ki a korrupciót, ennek is a következménye a Vizoviczki-ügy” – mondta el a Hír TV Kontraszt című műsorában Pintér Sándor belügyminiszter. A politikus arról is beszélt, hogy új típusú átvilágítást vezethetnek be a testületnél. Bővebben>>>


További részletek a Magyar Nemzet keddi számában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.