Giró-Szász köreiből való a Lázár-lakás

Lázár János azt a lakást vásárolta meg fiának a közelmúltban, ami annak idején Giró-Szász András sógoráé volt.

MNO
2014. 12. 03. 17:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban Serfőző Péter, Giró-Szász András kormányzati kommunikációs államtitkár sógora és üzlettársa volt annak a lakásnak a tulajdonosa, ami áprilisban került Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter 10 éves fiának tulajdonába – írja a 444.hu. Serfőző mostanában sokat szerepel a sajtóban a Dorottya utcai, Giró-Szász András kormányzati kommunikációs államtitkárral közös hotelüzlete miatt.

A tulajdoni lapok szerint a 117 négyzetméteres svábhegyi lakásnak 2010-ig volt Serfőző a tulajdonosa, aztán az ingatlan az Unicredit Bankhoz került, és így Lázárék idén valószínűleg a banktól vásárolták. Serfőzőnek egyébként még egy lakása van ugyanabban az ingatlanban.

Giró-Szász András kormányzati kommunikációs államtitkár a portál kérdéseire válaszolva azt írta, hogy sem arról nem tud, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter milyen lakást és kitől vásárol, sem arról nincs információja, hogy a sógora milyen lakást vásárol, vagy azt kinek adja el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.