Gyurcsány frenetikus hangulatban pörgetett a belvárosban

A jól ismert táncos produkció után most zenei tehetségét csillogtatta meg a DK vezére a Terminal Étteremben.

VZ
2014. 12. 30. 8:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

DJurcsány – a szójáték a Cink.hu szerint Vágó István, az exminiszterelnökkel szimpatizáló kvízjátékvezető szellemi terméke – a december 29-éről 30-ára virradó éjszaka szórakoztatta a közönségét az igényes belvárosi étteremben, a beugró 2000 forint volt.

Gyurcsány Facebook-oldala alapján alaposan felkészült a fellépésére, rövid, szöveges üzenetek küldésére használt NapiFeri alkalmazásával pedig speciális helyesírású posztot is küldött rajongóinak a fellépés előtt: „Szokatlanul nagy a hype a Disco előtt. Egy óra mulva kezdek a Design Terminalba. Első dal a Should I stay or should I go. I will stay. Feri”. (Az eseményt nem a Design Terminálban, hanem a tőle teljesen független Terminal Étterem és Bárban tartották – a szerk.)

A kommentek alapján DJ-ként mindenesetre sikeresebben szerepelt, mint miniszterelnökként, többen kérték is arra a közösségi oldalon, hogy ne hagyjon fel a zenei karrierrel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.