Lezártak egy Győr-Moson-Sopron megyei falut

Lezárta a rendőrség Gyarmat határait hétfő reggel. Fegyveres rablás történt, az eset súlyos sérültje kritikus állapotban van.

MNO
2014. 12. 22. 9:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Takács József, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csak annyit mondott, hogy a településen bűncselekmény történt.

A Kisalföld.hu információi szerint fegyveres rablás történt, egy családi házba törtek be a településen. Az elkövető pénzt és ékszereket akart zsákmányolni egy fegyverrel, vagy annak látszó tárggyal. A házban élő idős férfi súlyosan megsérült, miután a kazánháznál találkozott az elkövetővel és dulakodni kezdtek. Ezután a férfit a kazánházba zárták, a Hvg.hu információi szerint azóta őt már a mentők kórházba szállították. Szabados Péter, a település polgármestere a portálnak arról számolt be, hogy egy ember súlyosan megsérült.

A Kisalföld.hu azt írja, az idős férfit a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba szállították. Oláh Attila orvos-igazgató arról tájékoztatta a megyei hírpolrtált, hogy az áldozatot jelenleg súlyos koponyasérülésekkel műtik, állapota kritikus.

Az MNO érdeklődésére a település Önkormányzati Hivatala annyit közölt, hogy jelentős a rendőri jelenlét Gyarmaton.

Egy símaszkot viselő férfi ment be egy gyarmati családi házba, ahol a családfőt bántalmazta – számolt be honlapján a rendőrség. Az esetről a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra reggel nyolc óra után pár perccel érkezett a bejelentés.

 

A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt, Gyarmat határában és a 83-as főúton ellenőrzik az autósokat, itt hosszú kocsisor alakult ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.