Új levélfeldolgozó gépsort állított üzembe a Magyar Posta

A Magyar Posta Zrt. új gépsort állított üzembe a budaörsi országos logisztikai központban a levélküldemények feldolgozásának modernizálására.

MNO
2014. 12. 19. 15:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az új levélfeldolgozó gép ünnepélyes átadásán Németh Lászlóné nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkár hangsúlyozta, hogy az elmúlt időszakban új pályára állították a Magyar Fejlesztési Bankot, a takarékszövetkezeti rendszert és a Magyar Postát, mindháromnál átfogó külső és belső modernizációs programot indítottak el, és megkezdődött rendszerszintű összehangolásuk.

Szarka Zsolt, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a budaörsi központban két évvel ezelőtt indult beruházás teljes összege nettó 5,1 milliárd forint, amelyet önerőből biztosítottak, ebből a modern levélfeldolgozó gépsor mintegy 4,2 milliárd forint, az épületátalakítás, épületgépészeti és egyéb informatikai beruházás pedig nettó 900 millió forint.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.