Figyelem, már vehető mobilon megyematrica

Elindult az új autópálya-matricák, köztük az éves megyei e-matricák mobiltelefonon keresztüli értékesítése.

BuL
2015. 01. 20. 9:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mobilapplikáció jelenleg Android operációs rendszeren érhető el, de napokon belül az iOS-en is megvásárolható lesz, így a társaságnál nem regisztrált felhasználók számára is lehetőség nyílik akár ad hoc módon, bankkártyával csak egyszer-egyszer igénybe venni a szolgáltatást – idézte a közlemény Veres Mihályt, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatóját.

A társaságnál regisztrált ügyfelek az interneten keresztül és SMS küldésével vásárolhatják meg az új – 2015. január 1-től érvényes – e-matricákat.

Az autópálya-matricák mobilfizetéssel történő megvásárlásával kapcsolatos információk elérhetők a zrt. honlapján, ügyfélszolgálatán, továbbá e-mailben és telefonon is kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.