Humorral küzd a rák ellen Schuster Lóránt

Tizennégy kemoterápiás kezelés után fekszik kés alá vastagbélrákja miatt a P. Mobil frontembere.

VZ
2015. 01. 15. 11:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Én már egészségesnek tartom magamat, csak az orvosok akarnak még túlórázni rajtam” – mondta a bulvárlapnak, és azt is elárulta, a haja elvesztésénél jobban zavarja, hogy a hasfala is szétnyílt, ezért gumiszalagokkal kellett körbetekerni.

Schuster egyébként tavaly februárban szembesült betegségével, túl van egy májtrombózison is, de mint mondta, „a Szent Margitban összetákolták”, és alkalmassá tették a kemoterápiára, amelynek segítségével sikerült műthető állapotba hozni.

Az énekes februárban fekszik majd kés alá, és bízik orvosában, aki egyébként P. Mobil-rajongó. Schuster maga amúgy bizakodva tekint a jövőbe, mint mondta, rengeteg dolga van még hátra, és egyáltalán nem gondol az elmúlásra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.