Kezdetét veszi a nyugati kiskörút második ütemének az építése

Ha minden optimálisan alakul, akkor a kivitelezés augusztus 31-ig befejeződik.

MA
2015. 01. 22. 14:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kivitelezés költsége bruttó 2,7 milliárd forint, amelyhez az Európai Unió és a magyar állam bruttó 1,41 milliárd forint támogatást nyújt – közölte sajtótájékoztatón a város polgármestere.

Papp László (Fidesz–KDNP) a Duna Aszfalt Kft. és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. képviselőivel tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy négy évvel ezelőtt kezdődött annak a városfejlesztési stratégiának a megvalósítása, amely most újabb szakaszához érkezett.

A legnagyobb költséggel járó második ütemben kétszer kétsávos út épül az Arany János utca és az Erzsébet utca között 529,5 méter hosszan. Ha minden optimálisan alakul, akkor a kivitelezés augusztus 31-ig befejeződik – tette hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.