Kidőlt fák akadályozzák a közlekedést Borsod-Abaúj-Zemplénben

A katasztrófavédelem szakembereinek eddig tizennégy esetben kellett segítséget nyújtaniuk.

MA
2015. 01. 31. 13:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dojcsák Dávid közölte: az encsi hivatásos tűzoltókat Detek belterületére riasztották, ahol egy kidőlő fa villanyvezetéket szakított le. A felsővezeték áramtalanítását követően az egység eltávolította a fát. A miskolci hivatásos tűzoltók Hernádkaknál a 37-es számú főúton egy elakadt kamion, míg a gönci egység Pere belterületén egy elakadt autóbusz továbbhaladásában nyújtott segítséget. Személyi sérülés egyik esetben sem történt – részletezte a szóvivő.

Hozzátette, hogy több faág hullott a Putnok és Kelemér közötti útra, ahol az ózdi hivatásos tűzoltók tisztítják meg az utat. Ugyancsak kidőlt vagy veszélyesen megdőlt fákról érkezett bejelentés Kéked, Gagyvendégi és Trizs közeléből, valamint a Hollóházát Füzérkomlóssal összekötő útról, ahol a hó súlya alatt roppantak meg az ágak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.