Nemcsak ígérgetett, be is perelte Deutsch Juhászt

Juhász Péter azt mondta, eddig még nem kapta meg a hivatalos értesítést a feljelentésről, de várja.

MD
2015. 01. 07. 17:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A portál Juhászt is megkérdezte az ügyben. Az Együtt képviselője azt mondta, eddig még nem kapta meg a hivatalos értesítést a feljelentésről, de nagyon várja. Azt állítja, többen vállalták, hogy a bíróság előtt is tanúskodnak Deutsch kábítószer-fogyasztásáról. „Nincsenek különösebb elvárásaim Deutsch Tamással szemben, csak annyi, hogy ne hazudjon” – mondta Juhász a portálnak.

A két politikus közötti vita Kocsis Máté drogtesztötlete kapcsán robbant ki előző év végén, mikor Juhász azzal vádolta a Facebookon Deutsch Tamást, hogy fogyasztott drogot korábban, és azt állította, hogy ezt tanúsíthatják közös ismerőseik is. Azt kérte a bejegyzésben a fideszes politikustól, hogy jelentse fel őt, így bíróság előtt tárhatja fel az ügy részleteit.

Deutsch később úgyszintén a Facebookon reagált Juhászra, és közölte, hogy „beleáll”, tehát feljelenti.

Juhász Péter droglobbistaként is tevékenykedett, ő alapította a drogliberalizációért fellépő Kendermag Egyesületet. Az adóbevallásával kapcsolatos furcsaságokról ide kattintva olvashat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.