Önnél működik a Facebook?

A világ több tájáról a Facebook és az Instagram közösségi szolgáltatások leállásáról számoltak be.

HZS
2015. 01. 27. 7:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több hírügynökség a szolgáltatás leállásáról számolt be magyar idő szerint reggel 7 óra után az Egyesült Államokban, szerte Ázsiában, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában. Magyarországon sem lehetett elérni a közösségi oldalt.

A Facebook közösségi portál Instagram szolgáltatása is szünetelt átmenetileg. A Facebook 1,25 milliárd, az Instagram 300 millió felhasználóval rendelkezik. Az Instagram saját Twitter profilján üzenetet tett közzé, hogy tud a leállásról és dolgozik annak elhárításán.

A Facebook pedig a Reuters hírügynökség megkeresésére korábban közölte, hogy „valami probléma lépett fel, dolgozunk rajta és a lehető leghamarabb helyre állítjuk a szolgáltatást\". A Facebook szolgáltatása mintegy negyven perc leállás után helyreállt.

A Twitter hírportálon beszámolók jelentek meg az AIM és HipChat csevegő szolgáltatások, valamint a Tinder társkereső szolgáltatás leállásáról is.

Saját tapasztalataink alapján azonban a hibát gyorsan sikerült megoldani.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.