Az LMP elkeseredett és feljelentést tesz

Szerintük a Demokratikus Koalíció alelnöke minden alap és bizonyíték nélkül vádolta meg Schiffer Andrást.

BLM
2015. 02. 23. 15:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az LMP arra reagált, hogy Varju László szavai szerint Schiffer András és Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója közösen, egyeztetve töltötte a múlt hétvége egy jelentős részét Veszprémben, ahol időközi parlamenti választást tartottak. Varju László szerint az a fénykép is bizonyító erejű, amelyet Kész Zoltán tett közzé a Facebook-oldalán – ezen Schiffer András és a kormánypárt aktivistái láthatóak, amint egy étteremben beszélgetnek.

Az LMP hangsúlyozta: a hétvége során sem Schiffer András, sem az LMP más politikusa nem találkozott Kubatov Gáborral, és semmilyen fideszes kampányközpontban nem jártak. Felhívták a figyelmet arra, hogy Varju László maga is elismerte, hogy semmilyen bizonyítékkal nem tudja alátámasztani az általa megfogalmazott rágalmakat. Az LMP a leghatározottabban visszautasítja a vádakat – szögezték le.

Az LMP kitért arra, elkeserítőnek tartják, hogy a Demokratikus Koalíció továbbra sem a kormánnyal akar harcolni, hanem az ellenzék ellenzékévé kíván válni.

Szél Bernadett, az LMP társelnöke sajtótájékoztatóján azt is bejelentette, hogy Kész Zoltánt is feljelentik. „Nem szeretnék messzemenő következtetéseket levonni ebből, viszont pár dolog látszik. Az, hogy Kész Zoltán egy ilyet megengedett magának, erre csak azt tudom mondani, hogy ez inkább a vesztesek viselkedése és nem a győzteseké, hiszen itt azért rágalmazásról van szó kőkeményen. Ezért is bírói útra, jogi útra terelte a Lehet Más a Politika ezt az egész történetet\" – fogalmazott a politikus.

Ismert, az időközi választást a baloldali kis pártok által támogatott Kész Zoltán nyerte a fideszes Némedi Lajos előtt. Olvassa el helyszíni riportunkat! Reakciókat itt talál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.