Bankhitelre hivatkozott Schwartz Béla

Ajka polgármestere megkereséseinkre eddig egyszer sem reagált.

2015. 02. 03. 5:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A város első embere kiemelte: feleségével 1992 óta foglalkoznak az épületben falusi turizmussal, a ház állaga azóta leromlott, ezért kell felújítani. A hiányzó 13,4 millió forintot – amit a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) pályázatán nyert – is az épület felújítására és a működtetésre költi.

Érdeklődésünket a beruházással kapcsolatban személyes sértésnek vette, azt állítván: azért „rúgunk bele”, mert ő baloldali és Ajka polgármestere. Leszögezte: áll elébe a támadásoknak; kár, hogy megkereséseinkre eddig egyszer sem reagált. Korábban egy hét gondolkodási időt biztosítottunk számára, miután levélben arról érdeklődtünk, mekkora lesz a létesítmény, lesz-e benne vadászati tárlat, s vállalkozása, a Vackor Bt. milyen forrásokból építi a panziót.

Továbbá arról is kérdeztük, a cég a 2014-es évben milyen adózott eredményt produkált, és milyen szerződés alapján végzi Ajka város cége, az AVÉP a beruházást. Schwartz Béla válaszok helyett a tájékoztatón cinikusan úgy reagált, szerette volna munkatársunkat köszönteni; fájdalom, a médiakonferenciára a Magyar Nemzet nem kapott meghívót.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.