Juhász Péter: Nincs titkolnivalóm

Vagyonnyilatkozatomat rendben leadtam, minden vonatkozó jogszabályi kötelezettségnek eleget tettem – közölte Juhász Péter.

Bákonyi Ádám
2015. 02. 06. 3:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Együtt társelnöke, belvárosi önkormányzati képviselője így nem adott tájékoztatást arról, hogy a választásokig mire és mennyi költségtérítést kapott pártjától, milyen feladatok ellátásért, mennyi jövedelmet kapott a Haza és Haladás Egyesülettől, illetve hogy milyen bevételei voltak cégeiből.

Arra sem kaptunk választ, hogy társelnökként mióta kap fizetést az Együtt-től. Ez azért is érdekes, mert pártja közlése szerint az Együtt Juhász Pétert társelnöki feladatainak ellátásáért részesíti havi jövedelemben, ám a politikus csak a most leadott vagyonnyilatkozatában tüntette fel ezen a címen kapott havi 306 ezer forintos fizetését, noha már a megalakulás, azaz 2013 júliusa óta társelnöke az Együttnek.

Megadják a módját a DK vezetői

Több mint havi 1,3 millió forintért bérel irodát az Országgyűlés Hivatala a DK képviselőinek. Az Átlátszó.hu közölte, hogy a Teréz körúti 275 nm-es helyiséget Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varju László és Oláh Lajos közösen használja. Bruttó 230 ezerért biztosítanak lakást Schneider Tamásnak (Jobbik), a fideszes Halász János és az LMP-s Sallai Róbert Benedek bérleményeire közel 190 ezret költenek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.