Tapolca – kezdődik: aláírásonként kétszáz forint

Az Összefogás Párttól jelent meg a felajánlás az interneten. A választás időpontja: április 12.

BuL
2015. 02. 27. 7:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szepessy Zsolt, a párt elnöke a lapnak azt mondta: a nagy pártok kiépítették a maguk struktúráját, hálózatukat, intézményrendszerüket. Pártja nem tud előnyöket, munkalehetőségeket, kapcsolati tőkét ajánlani az őket segítőknek. Szerinte a hirdetésben megjelöltek egy alkalmi munkát jelentenek, csak ők legálisan, átlátható módon pénzt fizetnek érte. Hozzátette: az aláírásgyűjtők jelentős részét a szórólapozásban, a plakátragasztásban, a szervezésben is foglalkoztatják a kampány során.

A párt elnöke arról is beszélt: józan emberként tudja, hogy a nagy pártok árnyékában ezeken a választásokon most nincs esélyük a győzelemre. Arra a kérdésre, hogy akkor miért indulnak, azt mondta: a 2018-as győzelem érdekében. Úgy vélte, minden jelölésük, indulásuk növeli az ismertségüket.

Szepessy Zsolt fontosnak tartotta megjegyezni: módszerük jogszerű, legális.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.