Szombat éjjel nem lesz Budaörsi út!

Szombaton 23 órától vasárnap hajnali 5 óráig lezárják a Budaörsi utat a Pannonhalmi út és a Beregszász út között, a Sasadi úti gyalogos felüljáró áthelyezése miatt.

BuL
2015. 03. 07. 8:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) korábbi tájékoztatása alapján a felüljárót húsz méterrel a városközpont felé helyezik át az új Budaörsi úti csomópont építése miatt.

A lezárás idejére a Bozókvár utca és a Sasadi út Budaörsi út melletti szakasza zsákutca lesz, a Budaörsi út lezárt része felé haladó forgalmat pedig már a BAH-csomópontnál, a Nagyszőlős utca – Karolina út csomópontban, a Balatoni úton az Egér út előtt, illetve az M1–M7 autópályák bevezető útja és az Egér út elágazásánál is elterelik.

A BKK alternatív útvonalként az Egér út – Andor utca – Galvani utca útvonalat javasolja.

A gyalogosoknak a Dayka Gábor utcai gyalogoshidat ajánlják, de lesznek kerítéssel leválasztott ideiglenes átkelőhelyek is.

A lezárás miatt az arra közlekedő 88-as, 139-es, 150-es, 240E, 258A és 272-es autóbusz szombaton 23 órától az utolsó járatindulásig, a 908-as, a 940-es, a 941-es és a 972-es éjszakai busz pedig szombatról vasárnapra virradóra módosított útvonalon jár.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.