Illegális munkálat miatt lehet torlódás a Széll Kálmán térnél

A Krisztina körútnál útbontás és sávlezárás történt, jelentősen korlátozza a forgalmat.

MNO
2015. 04. 13. 6:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már vasárnap 16 órakor észlelte az illegális útbontást és sávlezárást a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A társaság azonnal felvette a kapcsolatot a kivitelezővel (SADE), és kérte, hogy a forgalomkorlátozást hétfő reggel 6 órára szüntessék meg. A kivitelező ennek ellenére jelezte, hogy a kérést nem tudja teljesíteni.

A BKK ezt követően a helyszínen vizsgálta meg a helyreállítás lehetőségét, azonban a munkaárok mérete ezt nem tette lehetővé. Azonnali beavatkozásként csak a forgalomtól elzárt terület minimalizálására, illetve a Csaba utcai jelzőlámpás csomópont kismértékű módosítására volt lehetőség, amit a BKK és a BKK Közút még vasárnap este elvégzett. A társaság közleményében ígéretet tett arra, mindent megtesz annak érdekében, hogy a forgalom akadályoztatása a lehető leghamarabb megszűnjön.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.