Migránsokat szállító teherautó borult föl, a sztrádán feküdtek a sérültek

Átszakította a szalagkorlátot.

MTI
2015. 08. 28. 10:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Benedek Dávid főtörzsőrmester közleménye szerint a Budapest felé tartó jármű átsodródott a Szeged felé vezető oldalra.

Hozzátette: amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, a járműnél nem találtak senkit. A helyszínelés során azonban kiderült, hogy a sztrádán a helyszín közelében sérült emberek vannak. A rendőrök az M5-ös autópálya közelében eddig 18 szír illegális bevándorlót találtak, közülük tízet a mentőszolgálat munkatársai és a rendőrök kórházba vittek.

Hajnalban Kunszállás belterületén egy sebesült kezű férfit talált az egyik helyi polgárőr, aki azonnal értesítette a rendőrséget. Az adatok szerint az autópályán hagyott járművet a Kunszállásról kórházba vitt 31 éves román állampolgár vezette. A férfit egészségügyi ellátása után előállították, majd embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.