Ismét megváltozik a közlekedés a Budaörsi úton

A fővárosból kifelé vezető oldalon a szélső sávra terelik a forgalmat.

MTI
2015. 09. 21. 21:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint csütörtök reggelig elkészül a szélső sáv felújítása a Budaörsi út kifelé vezető oldalán, a kétszer két sávos szakaszon a Villányi úttól a Petőfi laktanya bejáratáig. Emiatt a forgalmat átterelik a szélső sávra, és a belső sáv lezárásával folytatódik a munka.

A városból kifelé vezető irányban továbbra is két sávot biztosítanak a munkaterület mellett: a szélső sávon és a befelé vezető oldal belső sávján haladhatnak a járművek. A Fehérló utcai jelzőlámpa előtt mindkét sáv forgalmát visszaterelik a kifelé vezető oldalra, az eddigi ideiglenes forgalmi rendhez hasonlóan, majd a belső sávon haladókat újra átterelik a szembe vezető pályára.

A centrum irányába a felüljáró lábától befelé változatlanul csak egy forgalmi sáv lesz járható.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.