Két nappal az ütés után halt meg

Megütötte ismerősét egy kisgyőri férfi. A sértett két nap múlva meghalt.

MNO
2015. 09. 10. 17:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya S. Ádám 25 éves kisgyőri lakossal szemben – írja a Police.hu. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. augusztus 30-án 16 óra körüli időben egy kártyaadósság miatt egy kisgyőri szórakozóhelyen pofon vágta 39 éves ismerősét, aki akkor látható sérüléseket nem szenvedett.

A sértett később rosszul lett, majd szeptember elsején elhunyt. Az elsődleges szakértői vizsgálatok alapján a korábbi bántalmazás ok-okozati összefüggésbe hozható a 39 éves férfi később bekövetkezett halálával. A gyanúsított az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.