DK-sok végeznék ki Orbánt

Orbán Viktor miniszterelnök kivégzésére buzdít egy Facebook-csoport – írta az Átlátszó blog hétfőn.

MTI
2015. 10. 20. 5:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A poszt szerint a webcímében a Demokratikus Koalíció Nyíregyháza nevet tartalmazó csoport több mint háromezer tagot számlál, egyik tagja Niedermüller Péter DK-s politikus, európai parlamenti képviselő. A Facebook-csoport leírásában csupa nagy betűvel az olvasható, hogy

„A diktátorokat a világon a nép haragja ölte meg!!! Orbán, most rajtad a sor!!! A magyar nép nem akarja, hogy egy diktátor sanyargassa a magyar népet.”

A borítókép pedig egy akasztófa, valamint az alábbi feliratok: „Remélem, a történelem itt is megismétli önmagát! A Nicolae Ceausescu román diktátor mintájára felállított Magyar Népbíróság ítélete: Orbán Viktor vezette FIDESZ-KDNP kormány”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.