Kiderült, melyik lett idén az ország boltja

Az idei versenyben 818 webáruház vett részt, 31 százalékkal több, mint tavaly.

MTI
2015. 10. 10. 6:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint az idei versenyben 818 webáruház vett részt, 31 százalékkal több, mint tavaly. Az Ország Boltja versenyben a webshopok két kategóriában külön-külön és együtt is indulhattak: a népszerűségi kategóriában 402, a minőségi kategóriában pedig 630 webáruház mérte össze szolgáltatásait. A minőségi kategóriába csak azok a boltok jelentkezhettek, amelyek az Árukereső Megbízható Bolt programjának is a résztvevői – tették hozzá.

A vásárlók a népszerűségi kategória résztvevőire szavazhattak, az idén több mint 110 ezer szavazat érkezett, ami 32 százalékkal haladta meg a tavalyit – írták.

Kiemelték: Magyarországon az e-kereskedelmi forgalom évente 20-25 százalékkal bővül, és ma már a teljes magyar lakosság negyede, több mint 2,3 millió ember vásárol az interneten.

Az Árukereső.hu ár-összehasonlító oldal 2004 óta több millió vásárlásban segítette már a felhasználókat és a boltokat. A látogatók csaknem 1900 webáruház 6,5 millió terméke közül válogathatnak az oldalon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.