Migráns bántalmazott rendőrt Szombathelyen

A férfit a rendőrök elfogták és előállították, majd őrizetbe vették.

MTI
2015. 10. 06. 19:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint egy Gyékényesről Hegyeshalomba tartó, illegális bevándorlókat szállító vonat megállt a szombathelyi vasútállomáson, a várakozás során egy nagyobb csoport leszállt a vonatról. A rendőrök a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében azonnal megtették a szükséges intézkedéseket, két külföldi azonban továbbra is ellenállást tanúsított, amelynek során egyikük bántalmazta a vele szemben fellépő rendőrt.

A férfit a rendőrök elfogták és előállították, majd őrizetbe vették. Hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene. A rendőri intézkedésnek ellenálló másik férfit a rendőrök továbbra is keresik – közölték.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.