Hegedűs Zsuzsa: Orbán visszavette az irányítást

A miniszterelnöki főtanácsadó szerint nem Lázár Jánosé a politikai irányítás.

MNO
2015. 11. 11. 15:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hegedűs a Heti Válasznak arról is beszélt, hogy a Nemzeti Minimum Program meghirdetői elavult statisztikákból dolgoznak, ezért beszélnek negyvenezer éhező gyermekről, valójában ugyanakkor a program követelése, hogy törvényi úton teremtsék meg a magyarországi gyerekek mindennapos, rendszeres, minőségi étkeztetésének feltételeit, és garantálják ehhez a forrásokat, teljesített vágy.

A miniszterelnöki főtanácsadó saját bevallása szerint elfogadja a kerítést, mert Orbán Viktor az EU kormányfői elé terjesztett hatpontos csomagjával világossá tette, hogy nem a megoldást látja benne, csak a helyzet pillanatnyi kezelését. Hozzátette ugyanakkor, hogy a bevándorlók olyan tömegben éreznek, hogy nem lehet gyors integrálódást várni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.