Feketekasszája van a miskolci Fidesznek?

Egy videó szerint pénzzel teli táskából osztották a pénzt a kampányidőszakban. A Jobbik magyarázatot vár.

MNO
2016. 01. 16. 14:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jobbik közleménye szerint a felvételen a vállalkozó a miskolci önkormányzat feketekasszájából kampányolt Kriza Ákos mellett. Ennek során a polgármesteri hivatalban pénzzel teli táskából kapott ő és mások is több millió forint készpénzt, amivel aztán el se kellett számolni.

A vállalkozó elmondja azt is, hogy egy 150 fős, cigányokból álló csapatot irányított a kampány során, a választás napján pedig autókkal szállították az embereket szavazni. Mindezért cserébe a diósgyőri stadion bontási munkálatait ígérték neki.

A Jobbik közleményében kiemeli: az elhangzottak rendkívül súlyos vádak, amelyek – ha igazak – súlyos kérdéseket vetnek fel: van-e a miskolci Fidesznek feketekasszája? Elképzelhető-e, hogy a vállalkozóknak vissza kell osztaniuk Miskolcon, ha munkához akarnak jutni? Bevett gyakorlat-e, hogy a városházán több millió forintot tartanak táskákban, ahonnan aztán elszámolás nélkül osztogatják a pénzt nyíregyházi,  és még ki tudja, honnan érkező személyeknek? Etikus-e autókkal szállítani a cigányokat szavazni? Tisztességesen nyert-e a Fidesz Miskolcon?

A párt hozzáteszi: Ezekre a kérdésekre nem csak a Jobbik, de minden miskolci lakos, aki most becsapva érzi magát, választ vár. Az igazat, csakis az igazat!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.