Jobbik: Orbán hazudott Habonnyal kapcsolatban

A párt magyarázatot vár a „politikai tanácsadó” kormányzatban betöltött szerepéről.

MNO
2016. 01. 16. 14:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szilágyi György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatóját követően telefonon az MTI-nek azt mondta, a kormányfő tavaly áprilisban kijelentette, „nem ismer Habony Árpád nevű személyt és a kabinet kifizetési listáján sem szerepel ilyen név”.

Ezzel szemben Tarlós István főpolgármester a napokban, a Budapest és a kormány közötti finanszírozási vita végén köszönetet mondott Habony Árpádnak, aki közvetítőként járt el közte és a miniszterelnök között – fejtette ki Szilágyi György, aki szerint ebből az derül ki, hogy Orbán Viktor hazudott, és Habony Árpádnak van kormányzati szerepe.

Kiemelte, súlyos kérdéseket vetne fel, ha kiderülne, a kormányfő „az utcáról bíz meg ismeretlen embereket hasonló ügyekben”, ezért a Jobbik szerint a kormányfőnek minél hamarabb tájékoztatnia kell a közvéleményt a valóságról.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.